ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 113ΤΜ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 113ΤΜ.

Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα: Οροφοδιαμέρισμα,  Ενεργειακής Κλάσης Α++ Υπό κατασκευή, Με θέα βουνό και θάλασσα,  διαμπερές, σε πενταόροφη οικοδομή 5 οροφοδιαμερισμάτων, 4ου ορόφου, 113 τ.μ., πανταχόθεν ελεύθερο, διαμπερές, προσόψεως, 3υδ,  σαλόνι- κουζίνα- τραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, 2 μπάνια , πάρκιν πιλοτής και αποθήκη. Βρίσκεται και ήσυχο και φαρδύ δρόμο επί της οδού Άθωνος 32, Γλυφάδα. Διαμόρφωση χώρων: Το οροφοδιαμέρισμα έχει μεγάλο σαλόνι (27 τμ περίπου), κουζίνα ενιαία με το σαλόνι  10 τμ περίπου με δυνατότητα διαχωρισμού . Το  σαλόνι είναι πολύ φωτεινό και ευρύχωρο,  σχεδιασμένο για ένα άνετο καθιστικό που επικοινωνεί με δύο βεράντες,  η μία στην πρόσοψη περίπου 20τμ και φάρδος 2,60 μ., με μεγάλη τετράφυλλη τζαμαρία ύψους 2.20 μ και μια πλαϊνή.  Τα 3 υ/δ είναι μεγάλα με λειτουργικό χώρο από 10 τμ και πάνω με την δική τους βεράντα και διαχωρίζονται από τους χώρους υποδοχής. 

Ενεργειακές προδιαγραφές :  **Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας με συνδυασμό κλιματισμού  ψύξης - θέρμανσης Fan Coil, και ενδοδαπέδιας θέρμανσης.** Εξωτερική θερμοπρόσοψη  ** Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά τζάμια, με δυνατότητα  να απολαμβάνεις την εξωτερική  θέα, χωρίς να είσαι ορατός από έξω.**Ηλιακοί θερμοσίφωνες ( Ζεστό νερό  από την αντλία θερμότητας και τον ηλιακό θερμοσίφωνα). **Φωτοβολταϊκά για την μείωση του κόστους των κοινόχρηστων δαπανών. Προηγμένη Ασφάλεια: **  Ρυθμιζόμενη μονάδα επιπέδου υγρασίας και ιονισμού  του αέρα  σε κάθε διαμέρισμα για ιδανικές συνθήκες  διαβίωσης.  ** Συναγερμός φωτιάς σε κάθε διαμέρισμα.    *Κάμερες παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους. **Συναγερμος για το διαμέρισμα.

Εξοπλισμός και Υλικά :  * Δυνατότητα αναβάθμισης του οροφοδιαμερίσματος σε smart-home. * Εξαιρετικής ποιότητας υλικά με δυνατότητα επιλογής.

Πάρκιν: Το πάρκιν  είναι πυλωτής  με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Διαθεσιμότητα: Υπάρχουν αντίστοιχα διαμερίσματα   στον 1ο, 2ο , 3ο όροφο καθώς και του 5ου  ορόφου το οποίο έχει και χρήση ταράτσας, και 2 πάρκιν.

Τιμή: €614.000.  Περισσότερο από ένα σπίτι, είναι μια επιλογή τρόπου ζωής.

 

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
IMMOCONSULT OE
IMMOCONSULT OE
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα